5 Λόγοι Για Τους Οποίους Τα Συστήματα Υδρονεφωσης Είναι Μια Έξυπνη Αγορά Αυτό Το Καλοκαίρι

29/06/2017 0 Comment(s) All About Light,

5 Λόγοι Για Τους Οποίους Τα Συστήματα Υδρονεφωσης Είναι Μια Έξυπνη Αγορά Αυτό Το Καλοκαίρι


 


 

 

 

 1. Ένα Σύστημα Υδρονέφωσης καταναλώνει μόλις 33% περισσότερη ενέργεια από έναν ανεμιστήρα οροφής

 

 

Ένας τυπικός ανεμιστήρας οροφής καταναλώνει 75W ενώ Ένα Σύστημα Υδρονέφωσης προσφέρει ισχυρή ψύξη με κατανάλωση μόλις 100 watt.


 

Σε αντίθεση με τα κλιματιστικά που προκαλούν λοιμώξεις του αναπνευστικού και δερματικά προβλήματα, τα συστήματα υδρονέφωσης διαθέτουν έναν υγραντήρα που διατηρεί τον αέρα σας φρέσκο και καθαρό.


 


 

 1. Ο ανεμιστήρας οροφής κυκλοφορεί τον αέρα σε μια περιορισμένη περιοχή ενός δωματίου

   

Ανεξάρτητα από το πόσο αποτελεσματικός είναι ο ανεμιστήρας σας, δεν κυκλοφορεί αρκετό αέρα κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών, ειδικά όταν έχετε ένα ευρύχωρο δωμάτιο.

Τα συστήματα υδρονέφωσης διαθέτουν ισχυρή ροή αέρα με παροχή αέρα πολλών κυβικών μέτρων / ώρα. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται και η εκτροπή αέρα πολλών κατευθύνσεων εξασφαλίζει ότι ο αέρας είναι δροσερός και ομοιόμορφα κατανεμημένος σε όλο το δωμάτιο.


 


 

 1. Το ξέρατε; Το κλιματιστικό προκαλεί άσθμα

   

Σύμφωνα με έναν ιατρικό εμπειρογνώμονα, το κλιματιστικό είναι ένας από τους κύριους λόγους που προκαλούν κρίσεις άσθματος σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.


 

Τα ακάθαρτα φίλτρα ενός κλιματιστικού μηχανήματος δημιουργούν ακάρεα σκόνης και διάφορους τύπους βακτηρίων και ιού που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εμφάνιση άσθματος.

Τα συστήματα υδρονέφωσης έχουν κατάλληλα φίλτρα σκόνης τα οποία κρατάνε τα κουνούπια και τον μολυσμένο αέρα μακριά μειώνοντας τις πιθανότητες άσθματος και άλλων μεγάλων παθήσεων.


 


 

 1. Κρατήστε όλα τα δωμάτιά σας δροσερά χωρίς να χρησιμοποιήσετε AC

   

Η αγορά ενός κλιματιστικού είναι πρακτικά αδύνατη για κάθε δωμάτιο. Ένας ανεμιστήρας οροφής μπορεί να μην κυκλοφορεί αρκετό αέρα κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών.

Τα συστήματα υδρονέφωσης, με μεγαλη δεξαμενή χωρητικότητας λίτρων και ισχυρό σύστημα λεπίδων διατηρεί το δωμάτιο σας εξαιρετικά δροσερό.


 


 

 1. Οικονομικά Αποδοτικό

   

Ένα κλιματιστικό σύστημα παρέχει δροσερό αέρα αλλά με υψηλότερο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ τα συστήματα υδρονέφωσης παρέχουν αξιοπρεπή ψύξη χωρίς να υπερφορτώνει τον λογαριασμό σας στη ΔΕΗ.