Φωτισμός για μικρούς χώρους

07/07/2017 0 Comment(s) All About Light,

Φωτισμός για μικρούς χώρους


 


 

Από τα προσεκτικά επιλεγμένα χρώματα βαφής μέχρι το συντονισμό των knick-knacks, ο πίνακας Pinterest μπορεί να είναι γεμάτος από πολλές και μεγάλες ιδέες για την αναδιαμόρφωση του χώρου σας, αλλά η κουζίνα μεγέθους σπιρτόκουτου δεν μπορεί να χωρέσει αυτόν τον πολυέλαιο 20 λαμπτήρων.


 

Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τον μικρό σας χώρο και να επιλέξετε τον φωτισμό που θα εμπνεύσει την εσωτερική διακόσμηση σας χωρίς ξεφύγετε από το στυλ σας.

Έχουμε επισημάνει ποια φωτιστικά είναι φιλικά προς μέτριους χώρους.


 


 

 

Οι Καλύτεροί Σου Φίλοι

 

Αυτά τα φωτιστικά έχουν την καλύτερη ευελιξία από άποψη στυλ και καταλαμβάνουν τον ελάχιστο χώρο.

 

Οι Απλίκες Τοίχου- Αυτά τα φωτιστικά μικρού μεγέθους τοποθετούνται μόνιμα στον τοίχο της επιλογής σας και δεν θα καλύψουν τον πολύτιμο χώρο όπως τείνουν να κάνουν τα επιτραπέζια και επιδαπέδια φωτιστικά. Εγκαθιστάτε συνήθως αυτά τα φωτιστικά σε ζεύγη, ακριβώς πάνω από το ύψος των ώμων.

Αντί να χρησιμοποιείτε μια σειρά από φωτιστικά οροφής τοποθετημένα κάτω από το κέντρο ενός στενού δωματίου, προσθέστε τα φωτιστικά τοίχου σε μια γραμμή κατά μήκος ενός τοίχου, ώστε ο χώρος σας να φαίνεται ευρύτερος, ειδικά στα μπάνια, και στις δύο πλευρές του καθρέφτη ή στο κρεβάτι σας.

 

 

Η ταινία LED / φθορισμού T5 - Για τον φωτισμό της οροφής και κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας, δεν υπάρχει τίποτα πιο ευέλικτο από την ταινία LED.

 

Έρχεται σε τεμάχια τόσο μικρά όσο 4 ίντσες και μπορούν να κάνουν γωνίες 90 μοιρών, επιτρέποντάς τους να ταιριάζουν σε πολλά ασυνήθιστα μέρη, όπως συρταριέρες και πίσω από τις τηλεοράσεις. Πολλά ταινίες LED έχουν κολλητική ιδιότητα έτσι ώστε να μπορείτε να κολλήσετε αυτές τις "ταινίες LED" οπουδήποτε θέλετε σε διάφορα σχήματα και σχέδια.

 

Σχεδόν τόσο λεπτός, ο σωλήνας φθορισμού T5 (ή η αντικατάσταση LED T5) είναι αρκετά λεπτός ώστε να ταιριάζει κάτω από τα περισσότερα ράφια, αρκεί να υπολογίζετε το επιπλέον ύψος του συνοδευτικού εξαρτήματος που προστίθεται στο προφίλ τους.

 

 

Κρυφός Φωτισμός - Στις πρόσφατες τάσεις, οι επαγγελματίες σχεδιαστές εσωτερικών χώρων προτιμούν να χρησιμοποιούν κρυφό φωτισμό σε μικρά δωμάτια αντί για φωτιστικά δαπέδου.

Χρησιμοποιώντας κρυφό φωτισμό, όπως MR16s και PAR20s, μπορείτε να γωνιώσετε το φως όπου το χρειάζεστε χωρίς να συντρίψετε το χώρο.

 

 

Συμβουλή φωτισμού: Γυρίστε τα φώτα σας στους καθρέφτες και τις ανακλαστικές επιφάνειες για να δημιουργήσετε περισσότερο φως και να κάνετε το δωμάτιο να φαινεται μεγαλύτερο. Το γυαλιστερό, ανοιχτόχρωμο χρώμα μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Οι Γνωστοί Σου

 

Τα παρακάτω φωτιστικά είναι ρυθμιζόμενα και μπορούν να ποικίλουν ανάλογα με τα γούστα σας, αλλά υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν τα προσθέσετε στο χώρο σας.

 

Επιτραπέζια και Επιδαπέδια Φωτιστικά - Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι λάθος με ένα καλά τοποθετημένο επιτραπέζιο ή επιδαπέδιο φωτιστικό.

Έχουν τα πλεονεκτήματα της στενής, φορητής και κάθετης προσθήκης του φωτισμού. Τοποθετήστε τους λαμπτήρες δαπέδου κοντά στις γωνίες για να εξαλείψετε τις σκοτεινές εσοχές.

Χρησιμοποιήστε περισσότερους από έναν λαμπτήρα σε αντίθετες γωνίες για να εξασφαλίσετε ότι το φως φθάνει στο μέσο του δωματίου.

Εντούτοις, οι λαμπτήρες επιτραπέζιων και επιδαπέδιων μπορεί να καταλαμβάνουν χώρο που πιθανώς θα πρέπει να παραμείνει απαλλαγμένο από ακαταστασία, για να αποφύγετε μια γεμάτη εμφάνιση, γι 'αυτό προχωρήστε με προσοχή.

 

Κρεμαστά Φωτιστικά – Τα κρεμαστά φωτιστικά είναι μια εξαιρετική επιλογή - αν έχετε το ύψος της οροφής που είναι κατάλληλο γι 'αυτούς.

Κατά μέσο όρο, θέλετε το κρεμαστό φωτιστικό να κρεμεται 30 έως 36 ίντσες πάνω από μια επιφάνεια ή 40 ίντσες πάνω από το τραπέζι της κουζίνας σας για να έχετε ένα ομοιόμορφο διασκορπισμένο φως.

Τα κρεμαστά φωτιστικά έχουν συνήθως ρυθμιζόμενες αλυσίδες ή κορδόνια, αλλά τα δωμάτια με χαμηλά ταβάνια μπορεί να μην έχουν την ευρυχωρία για να κρεμάστουν σωστά.

Μπορείτε να αποφύγετε την κρεμαστή σκιά που δημιουργείται και να χρησιμοποιήσετε γυμνούς μαυρισμένους λαμπτήρες για ένα μαλακό, διαδεδομένο φως ή να δοκιμάσετε ένα σύμπλεγμα υπερμεγέθων λαμπτήρων αντίκα για νοσταλγική εμφάνιση.

 

 

 

 

Οι Συνεργάτες Σας

 

Σκεφθείτε πολύ προσεκτικά πριν προσθέσετε αυτά τα φωτιστικά στη διακόσμησή σας, ο πονοκέφαλος της εγκατάστασης μπορεί να είναι μεγαλύτερος από τον χώρο που προσπαθείτε να φωτίσετε.

 

 

 

Ο πολυέλαιος - Ναι, αυτός ο μεγαλοπρεπής πολυέλαιος είναι πολύ μεγάλος για να ταιριάζει στο διαμέρισμα σας. Στην πραγματικότητα, πολλοί πολυελαίοι, λόγω του πλάτους και του ύψους τους, θα υπερνικήσουν το δωμάτιό σας, κάνοντας το να φαίνεται ασύμφορο και γεμάτο.

 

Μπορείτε να δοκιμάσετε μια δημοφιλής τάση σε walk-in χώρους με τη χρήση πολλών μίνι πολυελαίων, με μόλις τρεις ή τέσσερις λαμπτήρες, για να σας δώσει την αίγλη που θέλετε χωρίς κίνδυνο να χτυπήσετε το κεφάλι σας.

 

 

Ο Ενσωματωμένος Φωτισμός - Τα ενσωματωμένα φωτιστικά εσοχής φαίνονται σαν τα τέλεια φωτιστικά για δωμάτια με περιορισμένο χώρο. Το φωτιστικά ενσωματώνονται στην οροφή, δίνοντάς μια όμορφη και καθαρή εμφάνιση, μαζί με το φως που χρειάζεστε.

 

Με οποιοδήποτε φωτιστικό σε εσοχή, θα χρειαστεί να βάλετε μερικές τρύπες στο ταβάνι. Αυτό είναι καλό όταν είναι ένας νεόκτιστος χώρος που έχετε στην κατοχή σας και μπορείτε να φτιάξετε τα φώτιστικά σας χωρίς πρόβλημα.

 

Εντούτοις, ο ιδιοκτήτης σας μπορεί να μην είναι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι θέλετε να δημιουργήσετε αρκετό χώρο για ένα φωτιστικό εκσυγχρονισμού.

Εκτός από τη νέα τρύπα, θα πρέπει ακόμα να συνδέσετε το φωτιστικό στην κύρια παροχή ρεύματος.

 

Εάν αυτό ακούγεται σαν μια κουραστική και αποθαρρυντική εργασία, τότε θα αισθανθείτε λιγότερο κουρασμένοι εάν εγκαταστήσετε φωτιστικά για τα οποία δεν απαιτείται να αφαιρέσετε μεγάλα κομμάτια γυψοσανίδας.

 

 

 

Είστε έτοιμοι να κάνετε το μικρό σας χώρο να λάμψει;

Εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείτε!